Vizlepergető Kent

Friday 09 March, 2018Vizlepergető Kent

Cégünk termékei között megtalálja a legjobb vízlepergető anyagok típusait is, melyek vízlepergető tulajdonságuknak köszönhetően tökéletesen használhatók kültéren. A kínálatunkban lévő 100% PE összetételű vízlepergető anyagok tökéletesen alkalmasak szabadtéri ruházat, kabátok, dzsekik készitésére is. A poliuretánnal kent vízlepergető anyagok védőruházati célra is kiválóan alkalmasak. A poliuretán réteg biztosítja az alapanyag átszellőzését és így kellemes közérzetet ad viselőjének.

Poliuretánt valamilyen formában minden nap használunk – otthon, az irodában, az autóban, sportoláshoz és szabadidős tevékenységhez, de még akkor is, amikor szabadságon vagyunk.

A poliuretán sokoldalú, modern és biztonságos. A felhasználások széles körében alkalmazzák, hogy a legkülönfélébb fogyasztási és ipari termékeket hozzák létre, melyek alapvető fontosságú szerepet játszanak abban, hogy életünket kellemesebbé, kényelmesebbé és környezetbaráttá tegyék.

A poliuretán egy műanyag, ami különféle formákban létezik. Kialakítása lehet kemény vagy lágy, és a legjobb választás a fogyasztói alkalmazások széles köréhez:Login

Buy from us safely