CUM SA ALEGI UN FROTTIR BUN ?!!

Wednesday 03 May, 2017CUM SA ALEGI UN FROTTIR BUN ?!!

Niciodata nu a fost mai usor sa iti alegi un frottir bun care sa fie util si prietenos in acelasi timp ca si in zilele noastre. Magazinele online si nu numai ofera o gama variata de prosoape din bumbac si din alte fibre, care mai de care mai plusate si colorate. Poti alege dintr-o gama variata de tesaturi cu motive florale, frumos colorate sau cu broderii diverse.
Pentru atunci cand vei fi in cautarea unui frottir de calitate, iata ce trebuie sa urmaresti inainte de a-l achizitiona :
- Sa fie din fibre naturale, precum bumbac, bumbac organic sau bambus (Sunt prietenoase cu pielea sensibila si au o capacitate mare de absorbtie a apei datorita fibrelor lungi din care este facut bumbacul.)
- Sa fie gros. Grosimea unui frottir este data de densitatea acestuia, iar unul de calitate ar trebui sa aiba o densitate mai mare de 300 gr/mp (grame pe metru patrat). Cu cat este mai mare cu atat acesta poate absoarbi mai multa apa ;
Poti opta pentru o culoare deschisa pentru a observa cand acesta devine murdar. Cele in culori inchise se pot deteriora daca sunt spalate la temperaturi mai mari de 60 de grade. Nu opta pentru unul subtire deoarece nu va putea absorbi multa apa.